Tinolla terveen paperit

Kävin Tinon kanssa perjantaina Viikissä fyssari Heli Hyytiäisen luona. Tämä oli nyt viimeinen käynti siellä ja jatkossa suuntaamme taas Patrician luokse.

Edellisestä käynnistä oli neljä viikkoa ja tätä väliä pidämme nyt ainakin vielä parin käsittelykerran verran. Tinon kroppa oli muuten hyvä, mutta selässä oli taas lihaskireyttä, vasemmalla puolella enemmän kuin oikealla.  Kireys on kuitenkin aika lievää ja Tinolle "normaalia" (selässä oli myös ennen vammaa usein kireyttä), ja häviää lisäksi nopeasti käsittelyssä.

Tino sai nyt kuntoutuksesta terveen paperit ja näin voimme todeta kuntoutuksen olevan ohi ja jatkamme normaalia elämää, toki pitäen mielessä jalan vammaa. Vamma tulee rajoittamaan tiettyjä asioita/harrastuksia, mutta tällä hetkellä Tino elää jo hyvin täysipainoista elämää. Vaikka itse kuntoutus on takana, niin Tino käy toki jatkossakin säännöllisesti hoidettavana, mutta tämä on ylläpitohoitoa, eikä enää aktiivista kuntoutusta.

Devin pääsi myös mukaan Viikkiin ihmettelemään YES:aa. Kotimatkalla kurvasimme vielä Murren Murkinaan ja pentu pääsi mukaan ostoksille.

Meidän uudet puut talon edessä 19.5.2013. Lisää kuvia täällä.

Kommentit