Koko lauman kuulumisia

Pippin on nyt viimeisen kuukauden aikana hieman kärsinyt jostain mahapuruista. Eli oksentaa herkästi tyhjää vatsaa (saa kuitenkin ruokaa kahdesti päivässä) ja välillä ruoka ei meinaa maistua, jos sattuu olemaan huono olo juuri ruokaaikaan. Pippinillä tuntuu usein olevan tätä vaivaa keväisin, enkä oikein tiedä mistä johtuu. Pahin vaihe tuntuu onneksi nyt olevan ohi. Ruohonsyönti himottaa kuitenkin edelleen lenkeillä sen verran, ettei vatsa taida olla vielä ihan tasapainossa. Muuten arvon herra nauttii elämästään.

Arvon herra Pippin 28.5.2013
Iron on edelleen lauman murhekryyni, ja tuskin tämä tulee ikinä muuttumaan. Iron oli tässä välissä jo oikein kivassa kunnossa ja pystyi ulkoilemaan vähän pidempiä lenkejä (40-60 min), mutta nyt on taas ollut sitten huonompi. Seisominen on heikompaa kuin aikaisemmin, liikkuminen vähän hitaampaa ja iho on jämähtänyt kiinni kroppaan (lihaksiin). Tässä on niin monta muuttunutta tekijää, että on vaikeaa arvioida mistä takapakki johtuu. Kolmisen viikkoa sitten Iron lähti jäniksen perään hiekkakuopan pohjalle, jolloin poika menetti tasapainonsa ja viimeiset metrit kuopan pohjalle suoritettiin sitten volteilla. Lisäksi Devin on tullut taloon, mikä saattaa tehdä sen, että Iron jännittää kroppaansa enemmän, vaikka Devin ei pahemmin kiusaa Ironia. Ensi viikolla on onneksi aika Patricialle ja aloitin viime sunnuntaina tulehduskipulääkekuurin (näitä on määrätty annettavaksi tarpeen mukaan).

Iron 28.5.2013
Tino voi niin hyvin, että jo vähän pelottaa. Voiko tuo jalka tosiaankin kestää kaikki spurtit, metsärallit ja muut temmellykset? Ei kai tässä auta pelätä, vaan pitää nauttia hetkestä. Niin Tino ainakin tekee.

Tino tietää miten nautitaan vapaudesta, 28.5.2013
Devin täytti eilen 10 viikkoa ja vaaka näytti 6,2 kg. Maanantaina kävimme Ojangossa ja nyt odottelu autossa oli sentään lopuksi jo rauhallisempaa kuin aikaisemmin agi-ympäristössä. Jätin tällä kertaa auton hallille päin, jotta ympäristö olisi edes hieman rauhallisempi. Devin sai tervehtiä vieraita koiria ja ihmisiä. Lisäksi vahvistin leikkimistä, mikä sujuu meillä oikein hyvin. Eilen ohjelma oli aika lailla sama, mutta määränpää oli Järvenpää ja ympäristö toko-painoitteinen. Toko-ympäristössä Devin jää rauhallisesti odottamaan autoon.

Korvat nousussa (tuuli auttaa kyllä hieman) 28.5.2013
10 viikkoinen Devin 28.5.2013

Kommentit