Pikapäivitys

Tässä tämä aika vaan vierähtää, eikä minulla ole paljon uutta kerrottavaa. Olemme lenkkeilleet ja odotelleet kevään tuloa. Tino käykin liki joka lenkin jälkeen pesulla, kun täällä maalla on niin kuraista ja hiekkaista. Mutta maalla on (muuten) ihanaa!

Tällaisiin jälkiin törmäsin viime viikolla. Jäljet olivat hieman pienemmät kuin Tinon.
Tämä kyltti tuo aina hymyn kasvoille. Hevostellessa pitää muistaa ottaa isompi kakkapussi mukaan.
Tino pääsee ilokseen nykyään kirmailemaan vapaana. Kavereiden kanssa ei vielä ole lupaa juosta, mutta Tino osaa kyllä viihdyttää itsensä oikein mainiosti yksinkin. Päivän päälenkki saa nyt olla yli tunnin mittainen ja tästä vapaanaoloa on 30-40 min.Olen lisäksi oman kunnon takia yrittänyt käydä lyhyillä juoksulenkeillä (n. 3 km hölkkää) kolmesti viikossa. Tino on tietenkin mukana vetokoirana ;)

Vapaus!
Taistelua havuja vastaan.
Iron on tuntunut voivan hyvin. Se lenkkeilee pääsääntöisesti 30 min kerralla, mutta muutaman kerran viikossa tuntuu jaksavan ihan hyvin myös 40-45 min lenkkejä. Tällä hetkellä on jopa harvinaista, että Iron jäisi taakseni kävelemään, joten ehkä kevät on tuonut mukanaan uutta intoa ja jaksamista.

Nöpönenä
Pippinillä taitaa olla kevättä rinnassa; käyttäytyy huonommin kuin yleensä (onko tämä edes mahdollista..?) ja nauttii elämästä.

Pieni paha Pippin

Kommentit