Tino 3 kk tarkistuksessa

Tänään Tinolla oli nyt sitten 3 kk tarkistus. Tinon vasen olkapää tähystettiin siis 17.12, joten tällä viikolla tulee se 3 kk täyteen. Kävimme kontrollissa Pauli Keräsen luona YES:ssa.

Yleistutkimuksessa ei ollut mitään poikkeavaa. Tinon paino oli tänään 21 kg. Ei ontumaa käynnissä tai ravissa, eikä aristusta yhdessäkään nivelessä. Leikatun jalan lihasmassa oli oikein hyvä ja aloitamme nyt tehojen lisääminen liikuntaan.

Tinolta otettiin molemmista olkapäistä röntgenit ja niistä Keränen kirjoitti "Vasemmassa olkanivelessä havaittiin olkaluussa nivelpinnan reunalla pientä rustottumaa. Vasemman lapaluun nivelkupin mediaalireunassa on pientä epätasaisuutta rustottumisesta johtuen.". Tuota nivelrikkovauriotahan oli jo nähtävissä marraskuun kuvissa, mutta positiivinen asia on, ettei nivelrikkoa ole tullut lisää.

Keränen oli kaikin puolin tyytyväinen jalan kunnosta ja sanoikin useampaan otteeseen, että kuntoutuminen on tuloksista päätellen sujunut oikein hyvin. Kipulääkitys (Gabapentin) ruvetaan vähentämään ja lopetetaan kokonaan viikon kuluttua. Tästä on hyvä jatkaa! Seuraava tarkistus on sitten 12 kk tähystyksestä. Fyssarilla Tino tulee toistaiseksi edelleen käymään melko tiuhaan.

Kommentit