Vesijuoksumatolla osa 6

Torstait on Tinon fyssaripäivät, joten eilen oli kuudes kerta vesijuoksumatolla. Tino oli taas sen 10-15 minuuttia altaassa. Tälläkin kertaa operoitu olkapää napsui joitakin kertoja, mutta tämä ei edelleenkään vaikuttanut mitenkään liikerataan.

Käsittelyssä löytyi vähemmän lihasjumeja kuin aikaisempina kertoina. Oikea puoli oli kaikin puolin rento ja vasemmalla puolella oli vain pientä lihaskireyttä selkälihaksissa. Nyt kun Tino on käynyt viikoittain fyssarilla, niin olen itse hieronut sitä kerran käyntien välissä. Jatkossa olisi tarkoitus käydä vain joka toinen viikko fyssarilla, joten hieron sitten varmaan itse ekstrakerran, kun tulee väliviikko.

Tinon ulkoilut ovat nyt 3 x 15 min. Koska kaikki näyttää edelleen hyvältä, niin saamme taas nostaa liikuntaa. Noin viikon aikana nostetaan ulkoilua niin, että on 3-4 x 20 min ja pysytään sitten tuossa määrässä ainakin seuraavaan fyssarikäyntiin. Tino sai lisäksi uusia jumppakuvioita ja pääsemme nyt tasapainotyynyn kimppuun. Jos tyyny ei tuota vaikeuksia, niin siirrymme tasapainolautaan, mikä on haastavampi kuin tyyny.

Kommentit