Viikkopäivitys ja vesijuoksua osa 3

Maanantaina (14.1) tuli 4 viikkoa täyteen Tinon olkapään tähystyksestä. Tällä viikolla liike on jo ruvennut näyttämään paremmalta. Karvakin kasvaa pikkuhiljaa takaisin.

Eilen kävimme kolmatta kertaa YES:ssa. Tällä kertaa pääsimme taas fyssari Heli Hyytiäisen luokse. Tino sai heti alkuun toisen Cartrophen pistoksen (ensimmäinen annettiin 7.1) ja sen jälkeen oli vuorossa kuntoutusta vesijuoksumatolla. Tällä kerralla Tino porskutti menemään noin 10 minuuttia käyntivauhdissa. Tino etenee jo reippaasti altaaseen, altaassa ja sieltä pois. Tuota poikaa ei kyllä mikään hätkähdä ihan helposti ja uusiin tilanteisiin Tino tottuu nopeasti.

Heli kävi vielä Tinon läpi ja käsitteli kevyesti vesijuoksun jälkeen. Selkää ei käsitelty, kun se Cartrophen pistettiin selkänahan alle. Etujalkojen liikeradat olivat hyvät. Etureisissä oli pientä kireyttä, mutta muuten kroppa oli hyvässä kunnossa.

Käynnissä ja rauhallisessa ravissa Tino liikkui nyt jo puhtaasti. Helin mukaan tilanne näyttää tällä hetkellä tosi hyvältä. Jos kuntoutus edistyy jatkossakin näin hyvin, niin käyntejä fyssarilla voidaan mahdollisesti harventaa jo noin tammikuun jälkeen. Käymme nyt toistaiseksi kerran viikossa, mutta siirrymme sitten mahdollisesti melko pian siihen, että käymme kerta kahteen viikkoon.

Sain joitain hierontaohjeita ja lisäksi jumppaohjelmaa päivitettiin. Jumpat ovat edelleen aika kevyitä painonsiirtoharjoituksia ja näitä tehdään 2-3 kertaa päivässä.

Kommentit