Vesijuoksumatolla osa 2

Eilen Tinolla oli vuorossa toinen käynti YES:ssa. Tällä kertaa kävimme toisella fyssarilla, Kirsti Lindin luona, kun Heli oli sairastunut.

"Tänään ontuu 1/5, aristaa olkanivelen liikettä molempiin suuntiin liikkeen loppuosalla. Lihasmassa selkeästi pienempi triceps, deltoideus vej.

Tänään vesijuoksumatolla 8 min lonkkasyvyys, sujui hyvin, vedessä ei suoranaista ontumaa.

Lihasjännitys keskiselässä, oik. rintarangan keskiosalla, vasemmalla rintarangan loppuosalla, vas. 1 aktiivinen trigger. Pehmytkudoskäsittely näihin."

Tino oli jo melkein kuin vanha tekijä vesijuoksumatolla. Reagoi hieman siihen, kun mattoa laskettiin ja nostettiin vedestä, mutta oli kaikin puolin rauhallisempi kuin viimeksi. Tino kävi eilen ensin vedessä ja sen jälkeen käsittelyssä. Käsittelyn jälkeen vasemman etujalan liikerata vaikutti paremmalta ja kivuttomammalta kuin ennen käsittelyä. Hyvä niin!

Saimme ensimmäiset jumppaohjeet, joten pääsemme nyt todenteolla aloittamaan kuntoutumisen. Aloitamme ihan vaan painonsiirtoharjoitteilla, jotta Tino rupeaisi käyttämään leikattua jalkaa paremmin. Näitä tehdään 2-3 kertaa päivässä.

Kommentit