Piikitystä osa 4, ja sairastelua

Iron pääsi eilen neljännen kerran akupunktioon. Neuloja taisi tällä kertaa tulla noin 12, suurin osa selkärankaa pitkin molemmin puolin. Iron vastasi tälläkin kertaa hyvin hoitoon ja vaikutti rentoutuvan. Ongelmana on vaan se, että on niin kovin jumissa ennen käsittelyä, vaikka edellisestä käsittelystä ei ole paljon aikaa. Tämän takia päädyimme nyt siihen, ettei akupunktio anna sitä apua, mitä sillä haettiin, joten käsittelyä ei jatketa.

Pikkupiru
Eläinlääkäri mietti, että infrapunahoito voisi olla avuksi, kun se saattaisi vaikuttaa laajemmalla kuin pelkkä akupunktio. Olen kyllä itse miettinyt, että nyt olisi se hetki, jolloin voisi miettiä pitkäaikaisempaa kipulääkitystä (ainakin talvien ajaksi). Iron pääsee muutenkin näillä näkymin tammikuun alussa Keräselle läpikäytäväksi ja käynnin yhteydessä olisi tarkoitus miettiä tuota lääkitystä. Ei oikein auta, että hoitaa jumiutusta, vaan pitäisi päästä siihen tilanteeseen, ettei sitä kokovartalojumitusta tulisi.

Tänään päivällä Iron rupesi kaiken lisäksi voimaan pahoin. Oksensi kerran ja oli sen jälkeen vaisun oloinen. Hetken päästä yski sitten sellaista kuivaa yskää muutaman kerran. Yskimistä on tämän jälkeen toistunut vielä pari kertaa ja lisäksi äänistä päätellen vatsasta kiertää aika paljon ilmaa. Liekö sitten kennelyskää tai jokin vatsatauti.

Kommentit