Ironin vuoro fyssarilla

Iron pääsi eilen Patricia Hirnin käsittelyyn. Patricia sanoi Ironin liikkeistä, että ottaa aika lyhyttä askelta takajaloilla, etenkin vasemmalla takajalalla. Oikea takajalka liikkuu vuorostaan vähän omalla tavallaan ja kääntyy hieman ulos.

Lihaskireyttä oli tuttuun tapaan vähän koko kropassa. Ei mitään kauhean pahoja jumeja, mutta kauttaaltaan sellainen jännittynyt. Niska taisi olla kirein.

Sovimme, että vien Ironin uudelleen hoidettavaksi kahden kuukauden kuluttua. Tässä välissä jatkan jumppailua ja yritän lisätä raviliikuntaa (Iron laukkaa kovin mielellään). Lisäksi voisi olla syytä saada jokin toimiva kipulääkitys, jottei Iron olisi kokoajan niin jumissa, kun eihän tuollainen kokovartalokireys tee hyvää sen voinnille.

Patrician kanssa juteltiin paljon siitä, minkälainen Iron oli ennen leikkausta ja minkälainen se on nyt leikkauksen jälkeen. Hänenkin mielestä löytyy paljon, mikä viittaa siihen, että selässä on ollut ongelmia ennen kuin se välilevyntyrä ilmaantui. Ironillahan todettiin myös spondyloosia kahdessa kohdassa, kun tuo tyrä tuli ja sitä ei pitäisi yhtäkkiä ilmaantua "itsestään", ainakaan useampaan kohtaan. Turha siitä on tietenkin enää spekuloida, mutta mikäli Iron olisi tutkittu selän osalta nuorempana, niin kyllä siellä mitä luultavimmin olisi ollut löydöksiä. Näin jälkikäteen voin sanoa, että pidempään muhinut selkäongelma selittäisi monen monta asiaa Ironin elämässä.

Kommentit