Jumien avaamista

Tino pääsi tänään fyssari Patricia Hirnin käsittelyyn. Jumeja löytyi sieltä ja täältä, kun Tino on kipeän jalan takia taas jännittänyt lihaksia ja liikkunut epätasapainoisesti. Lisäksi maanantain jalkojen vääntämiset ovat varmasti saanut lihakset kipeytymään (Keränen kävi siis läpi kaikki jalat, eikä pelkästään kipeää jalkaa).

Patricia katsoi myös maanantaina otetut röntgenkuvat. Oli niiden perusteella skeptinen Tinon agilityuran jatkumisesta, mutta pitää tosin vielä odottaa sitä tähystystä ja mitä sen yhteydessä on mahdollista tehdä. Patricia sanoi kyllä sitten vielä, että ehkä jalka kestäisi myös agia, kunhan etupään lihaskunto rakennetaan huolella ja myös huolletaan usein. Agissa on vaan se huono puoli, että rasittaa etupäätä monia muita lajeja huomattavasti enemmän.

Koko homma harmittaa ja surettaa, mutta nyt ei voi tehdä muuta kuin mennä päivä kerralla. Tino on minulle paljon muuta kuin agi-kaveri, vaikka agi-kentällä olemme varmaankin viettäneet meidän hauskempia yhteisiä hetkiä. Toivon tietenkin, että voisimme vielä ainakin jossain muodossa palata agilityn pariin.

Kommentit