Tiistai treeniä

Treenasimme eilen porukassa Tavoitteellisen kilpailuryhmän kanssa. Marika toi radan ja aloitimme tekemällä kilpailunomaisen suorituksen.Meidän ensimmäinen yritys sujui ihan kivasti (rimat 60 cm). Kierrätin 2. hypyn pakkovalssilla vasemman siivekkeen kautta, toimi, muttei ollut paras ratkaisu. Käännös 5. hypyltä pujottelulle valahti pitkäksi, mutta Tino haki kuitenkin pujottelun hyvin. Loppurata sujui ongelmitta, mutta A:lla Tino tuli pois kontaktilta ilman lupaa, korjasin.

Valitsimme tämän jälkeen muutaman kohdan, mitä harjoittelimme. Halusin tehdä Tinon kanssa alkupyörrityksen ja sitten käännöksen 6. hypyltä pujottelulle. Kohta 2-3 sujuikin parhaiten takaakierto-niistolla 2. hypylle ja pakkovalssilla 3. hypylle. Kokeilin käännöstä 6. hypylle sekä ihan peruskäännöksellä että vastakäännöksellä. Vastakäännös käänsi hyvin, mutta ajoituksen kanssa sai olla tarkka. Jos oli liian myöhässä, niin käännös valahti, mutta jos oli liian aikaisin, niin Tino kääntyi jo ennen hyppyä.

Otimme lopuksi vielä kisanomaisen suorituksen, tällä kertaa rimat 65 cm. Lähdin vähän liian aikaisin liikkeelle 2. esteen takaakierto-niistosta ja meinasi tulla kielto. Vastakäännös 5. hypylle oli hieman myöhässä ja käännös valahti, mutta pujottelu löytyi kuitenkin helposti. Lopussa 13. hypyn rima tuli alas, mutta muuten rata sujui siististi.

Kommentit