Taukoa taas, ja lepoa

Eipä juurikaan ehditty aloittamaan uutta treeni- ja kisakautta kesätauon jälkeen, ennen kuin ollaankin taas tauolla. Tino rupesi liikkumaan epäpuhtaasti viime lauantaina (8.9) lenkillä ja epäpuhtaus muuttui illalla jo ontumiseksi. Painelin ja venyttelin jalkaa (vasen etunen), mutten löytänyt kipeää kohtaa. Koko sunnuntai meni myös ontuen, mutta maanantai oli jo vähän parempi ja liike oli lähinnä epäpuhtaan näköistä. Tino on tiistaista näyttänyt liikkuvan taas puhtaasti ja liike on säilynyt puhtaana ainakin lyhyempien (alle ½ h) lenkkien aikana ja jälkeen.

Tuollainen ontuminen saa ainakin minut aina huolestumaan. Tai jos on kertaluontoinen asia, niin yritän olla huolestumatta liikaa (jos siis menee muutamassa päivässä pelkällä levolla ohi). Nyt tilanne on kuitenkin se, että noin viikkoa ennen tätä ontumaa, niin Tino tuli yhdellä lenkillä epäpuhtaassa ravissa vastaan. Poika oli silloin tehnyt pyrähdyksen pusikossa, joten ajattelin, että on varmaan vaan kolauttanut jalan johonkin. Silloin Tino ei ontunut jalkaa, vaan liike oli tosiaankin vaan epäpuhdas. Sinä iltana liike oli aina epäpuhdas levon jälkeen, mutta parani pienen jaloittelun jälkeen. Seuraavana aamuna liike oli taas normaali.

Mysteerinen epäpuhtaus/ontuma palasi siis, joten tällä kertaa haluan, että jalka tutkitaan ennen kuin rasitan sitä sen voimakkaammin. Saimme ensi viikon maanantaille ajan ortopedille Aistiin, joten katsotaan tuolloin, että mikä tilanne on.

Meillä jäi nyt tiistaina harmillisesti aluevalkkuryhmän treenit väliin. Olin itse ajatellut mennä seuraamaan treenejä ilman koiria, mutta sain maanantailla lievän vatsataudin, joten enhän minä sitten päässyt edes katsomaan treenejä.

Kommentit