Ratatreeniä

Tässä vierähti taas pari viikkoa, ettei ehditty kentälle, mutta eilen suuntasimme Ojankoon. BAT järjesti ratamestarikurssin ja seuran omat jäsenet pääsivät juoksemaan harjoitusradoilla sitä mukaan, kun niitä rakennettiin.

Pääsimme Tinon kanssa suorittamaan yhteensä neljä rataa. Tämän jälkeen pimeys yllätti (kun kenttien ulkovalot eivät toimi tällä hetkellä). Kaksi rataa oli hyppiksiä ja kaksi oli agi-ratoja, ainakin yksi oli 3-luokan rata ja muut olivat 1-2-luokan ratoja.

Ensimmäisellä radalla olin itse vähän hukassa ja kaarteet levisivät, mutta kivaa oli ja Tinolla oli vauhti päällä. Muilla radoilla pysyin paremmin kartalla ja saimme tehtyä kivoja suorituksia. Kaikilla radoilla tuli rima tai pari alas, mutta tähän ei kyllä tuntunut vaikuttavan estekorkeus, vaan taisin itse hieman häiriköidä. Teimme yhden radan 65 cm rimoilla ja tässä tuli vaan yksi alas, muut radat olivat 55-60 cm.

Pujottelu sujui kaikilla radoilla hyvin. Muutamilla radoilla joutui työntämään sivulle heti pujottelun jälkeen, mutta tämäkään ei häirinnyt Tinoa. Kontaktit olivat siistit. Puomi olisi voinut olla vielä nopeampi, mutta kontaktiasento oli kuitenkin hyvä ja varma.

Oli oikein kivaa päästä taas kentälle ja niin taisi Tinonkin mielestä olla.

Kommentit