Kesäloma alkoi

Minulla alkoi neljän viikon kesäloma tästä viikosta. Laiskottelulle tulee tuskin olemaan aikaa, koska muuttoon uuteen kotiin on vain pari viikkoa jäljellä. Hui! Agille ei myöskään oikein tahdo olla riittävästi aikaa, mutta yritän edes välillä päästä vapaatreenaamaan (ohjatut treenit ovat tauolla heinäkuun).

Kävin sunnuntaina pikaisesti Ojangossa. Minulla on nyt muutama asia, mihin haluan keskittyä, eli kontaktit (varmuus, itsenäisyys, oma sijoittuminen), pujottelu (kulmat, itsenäisyys, lopetus) ja kääntymiset (moottori käyntiin heti käännöksen jälkeen).

Puomi: teimme vain pari kertaa puomin kokonaisuudessaan ja muuten pelkkää alastuloa. Yritin saada vahvistettua kontaktiasentoa ja fokusta eteen. Käytin etupalkkaa (lelua) muuripalikan takana. Tino oli epävarma asennosta ja jätti herkästi toisen etujalan kontaktipinnalle.

Pujottelu: n. 140 asteen avo- ja umpikulmia hypyn tai putken kautta, onnistuneita toistoja yhteensä 5-6. Umpikulma onnistui ensimmäisellä yrityksellä, mutta avokulma oli vaikeampi ja vaati saattamista vähän lähemmäksi. En kuitenkaan käynyt näyttämässä sisäänmenoa, vaan Tino haki sen aika kivasti. Kauempaa lähettäessä Tino haki kakkosväliin. Pujottelu sujui muuten kivasti.

Kääntymiset ja ennakoivat valssit: tein kääntymisharjoitukset ennakoivien valssien yhteydessä. Minulla oli kaksi hyppyä peräkkäin ja kääntyminen tuli toisen hypyn jälkeen. Palkkasin kädestä kääntymisen jälkeisestä kiihdyttämisestä (juoksin karkuun lelu kädessä). Käännökset vasemmalle olivat paremmat kuin oikealle.

Löysin muuten muutaman kuvan Tinosta pääsiäiskisoista:



Ja oman kameran kätköistä löytyi kuvia kesäkuun lopusta kaikista pojista tontilla:




Kommentit