SM:ien jälkitunnelmaa

Treenasimme eilen Janne Karstusen opeissa. Janne oli ottanut treeniradaksi maksien yksilö-SM finaaliradan.

Ajatuksena oli, että rata suoritetaan ensin kertaalleen läpi. Sain hyvän tsempin päälle ja selviydyimme nollalla läpi! Alussa tuli isoja kaarroksia, mutta muuten rata sujui kohtalaisen hyvin. Olin virittänyt kameran radan reunalle, mutta olin onnistunut hieman kääntämään kameraa, kun laitoin sen päälle, joten vain ensimmäinen ja viimeinen este näkyivät videolta.

Tino valahti ensimmäisellä kierroksella aika pitkälle pituudelta ja lisäksi 3. ja 4. hyppyjen välinen käännös meni pitkäksi. Vahvistimme pari kertaa ihmisnuolta pituudelle. 3-4 kohdan vein ensin valssilla, mutta vaihdoimme tähän päällejuoksu-sokkarin 4. hypylle ja nyt Tino tuli tämän kohdan paljon paremmin.

Takaaleikkaus 6. hypylle käänsi Tinon juuri sopivasti seuraavalle esteelle. Puomi oli ensimmäisellä kerralla hyvä, mutta toisella kerralla Tino ei tuonut etutassuja maahan. Vahvistin alastulopaikkaa pari kertaa ja tämän jälkeen oli taas ok.

Pujottelulle vein pakkovalssilla ja lopussa vielä valssi, toimi hyvin. Pakkovalssi toimi hyvin myös 17. hypylle ja 19. hypyn kierrätin oikean siivekkeen ympäri.

Loppusuoralla ei mitään ihmeellistä, paitsi että Tino taas epäröi keinulla. Ensimmäinen toisto oli varovaisin, mutta toisella ja kolmannella toistolla oli jo enemmän varmuutta, vaikkei kylläkään vielä tarpeeksi.

Olin oikein tyytyväinen Tinon menoon. Kaikki rimat pysyivät myös ylhäällä (60 cm ja yksi 65 cm). Edelleen pitää keskittyä linjoihin, koska Tinolla venähtää hyppykaari todella herkästi, jos en näytä ajoissa, mihin rata jatkuu. 

Kommentit