Kisanöyryytystä...

Eilen oli HAUn iltakisat. Järjestys oli onneksi mini, maksi, medi (kaikilla 2 agi-rataa peräkkäin). Maksit pääsivät radalle kahdeksan aikoihin ja medit vasta klo 22.30 aikoihin. Kisat olivat hallissa, kun sade oli sen verran reipasta alkuillasta.

Tuomarina oli Anne Savioja ja radat olivat ihan suoritettavissa, mutta kävimme kuitenkin tekemässä 2 x HYL. Kiteytettynä meidän radoista voi sanoa sen verran, että kaarteet levisivät (ohjaus myöhässä) ja molemmilta radoilta yksi rima alas (molemmilla radoilla korkeus 60 cm).

Puomin ja A:n alastulokontaktit olivat kuitenkin aika ripeät. Keinua oli onneksi vain toisella radalla ja siinä Tino oli epävarma. Pujottelu sujui ihan kivasti ja olen tyytyväinen, että Tino pujotteli nätisti loppuun asti, vaikka molemmilla radoille pujottelu loppui tyhjyyteen ja käännyttiin melko voimakkaasti pujottelun jälkeen. Ensimmäisellä radalla Tino luki takaaleikkauksen muurille kohtuullisen hyvin. Tässä kohdassa näkyi paljon valumisia ja ohjaajat kalastelivat koiria kurvista, jotteivät ohittaisi viimeistä hyppyä. Toisen radan loppukuvio puomin jälkeen meni aivan säheltämiseksi ja alla ollut virhe (pujottelua edeltävä rima) laski myös omaa tarkkuutta tässä.

Tässä suoritukset videolla:


Ja ratapiirrokset:


 
Nyt on vaan skarpattava kisoissa, ja saada linjat kuriin. Minulla tulee kisoissa nykyään se fiilis, että pitäisi varoa virheitä hinnalla millä hyvänsä ja tämän takia en sitten ohjaa niin kuin treeneissä. Sen sijaan, että ennakoisin ohjauksessa, niin olen myöhässä, koska tällöin ei ainakaan tule esimerkiksi kieltoja tai rimoja alas niin helposti. Huomenna on sitten uusi yritys HSKHn iltakisoissa.

Kommentit