Kisamenestystä

... ainakin yhden radan verran. Eilen olimme siis HSKHn iltakisoissa. Ensimmäiseltä radalta HYL, mutta toiselta nollavoitto ja LUVA. Tämä oli meidän toinen LUVA kakkosista. Molemmat kisat olivat agilityratoja, rimat 60 cm, ja tuomarina oli Kari Jalonen.

Ensimmäinen rata oli ihan kohtuullisen siisti. Käänös 2. hypyn jälkeen ei ollut ihan priima, pitääki harjoitella ihmisnuolta Tinon kanssa. Puomin vapautus tuntui vauhdikkaalta ja videolta katsottuna Tino ottaa "pinta"-käskyn vapautussanan (oikea sana on "jes"). En muista käskyttää pintaa kovinkaan usein, vaan ainoa käsky puomin (ja A:n sekä keinun) alastulokontaktilla on usein vapautuskäsky. Pitää pohtia tätä. A:lla tuli kuitenkin selkeä pysähtyminen. Keinu oli parempi kuin maanantain kisoissa. Hylkäys tuli yhden esteen ohituksesta. Mietin itse radan jälkeen, että taisin kutsua Tino nimellä tässä, mutta videolta katsottuna sanoin kyllä "hopp", mutta vedin ehkä vähän sivuun.

Illan toinen rata oli myös kohtuullisen siisti. Lähinnä muurin jälkeen ja ennen A:ta tuli isommat kaarrokset. Keinu oli vähän varovaisempi kuin ensimmäisellä radalla. Pysyimme kuitenkin Tinon kanssa samalla radalla ja päädyimme nollalla maaliin. Etenemä oli 4,52 m/s, sijoitus 1/24 ja toinen LUVA kakkoksista.

Puomi ja A olivat mielestäni eilen hitaammat kuin maanantaina ja muutenkin tuli vähän sellainen fiilis, että vauhti ei ehkä ollut Tinon parasta. Radat olivat kylläkin melko mutkikkaat, joten ei pahemmin jäänyt tilaa irrotteluille.

Tässä video radoista, nollarata ensin ja sitten hyllyrata:


Kommentit