Täsmäkääntöä

Jenna Caloander oli eilen taas kouluttamassa meidän viikkoryhmää.


Meillä oli aikaa vain reilut 10 min/koira, niin emme ehtineet kuin n. puolenväliin rataa. Muuten tuo aika oli mielestäni oikein sopiva, kun sekä ohjaajalla että koiralla jäi vielä intoa jäljelle.

Aloitin 10-12 kohdasta, kun halusin treenien alussa saada toistoja kepeille (ohjurit lopussa). Putkijarrutus toimi hyvin 10-putkelle ja poispäinkääntö keppien jälkeen oli yllättävän hyvä. Jenna palkkasi 12-putken jälkeen. Teimme kohdan kaksi kertaa ja molemmilla kerroilla kepit sujuivat aika kivasti.

Loppuajan hinkkasimme 1-9 pätkää, aloittaen 1-3 esteillä. Ohjaajan sijoittuminen piti olla 3. hypyn rinnalla, rintamasuunta kohti koiraa. Tästä kutsu, työntö 2. hypylle ja veto + jaakotus 3. hypylle. Tino hyppäsi ensin pitkän hypyn 2. esteelle. Palkkasimme sitten joitain kertoja käännöksestä ja saatiin se oikein siistiksi.

3-7 kohdassa ei ongelmia. Tino lähti hyvin takaakiertoon 6. hypylle ja pääsin ajoissa tekemään pakkovalssia 7. hypylle. Harjoittelimme sitten hetken ennakoivaa valssia ja kääntymistä 8. hypylle.

Kivat treenit, kiva koira, kiva kouluttaja :) Loppuviikko taitaakin olla agilityvapaa. Hyvä näin, kun nyt on pari viikkoa ollut aika paljon agia.

Kommentit