Terveyspäivitystä - mitäpä muuta...

Elämämme tuntuu taas pyörivän sairastumisien ympärillä ja tännekin tulee tällä hetkellä vaan kirjattua erilaisia terveyspäivityksiä. Tähän tulee toivon mukaan kyllä edes osittain kohta muutosta, kun pääsemme huomenna aloittamaan treenit Tinon kanssa. Olen kylläkin itse taas flunssassa, mutta ajattelin silti huomenna suunnata hallille, kun viikonloppuna on sitten kisat. Hui!

Tämän kerran terveyspäivitys koskee ketäpä muuta kuin Ironia. Pikkumusta oli siis levossa viikon (9.-16.2) mysteeristen takapääongelmien takia. Tänä aikana Iron pääsi ulos alle 5 minuutin lenkeille, eli sen verran että sai tarpeet tehtyä. Viime perjantaista (17.2) oli sitten tarkoitus pikkuhiljaa nostaa liikuntaa, mutta Ironin takapää oli edelleen heikon oloinen, vaikka en nostanut lenkkien pitutta viikonlopun aikana kuin 15 minuuttiin. Soittelin sitten eilen Aistiin ja sieltä tuli ohjeeksi jatkaa lepoa noin viikolla. Jos tämä ei auta, niin kokeillaan lepoa + tulehduskipulääkettä.

Iron on siis taas levossa :( On tylsää, kun en voi ottaa sitä mukaan lenkeille. Perjantaille meillä on aika Eläinklinikka Laumaan, kun pitää ottaa kontrollinäyte siitä hiivasta, mikä todettiin aikaisemmin. Olen tässä reilun kolmen viikon aikana pessyt Ironia 2-4 päivän välein, joten toivottavasti hiiva olisi nyt hävinnyt.

Kommentit