Uudenvuodenaatto-treenit

Uudenvuodenaattona hain taas Katin ja Lunan mukaan ja suuntasimme Purinalle treenaamaan.

Pujottelu: suurin osa toistoista oli oikein hyvät, mutta muutama oli vähän huonompi/epävarmempi. Tino jätti kerran viimeisen välin pujottelematta. Vasen puoli oli edelleen heikompi kuin oikea. Lähetyksien kanssa oli välillä vähän säätöä, kun itse seisoin hassuissa paikoissa... Oli kuitenkin mukava taas nähdä, että kyllä se pujottelu onnistuu ihan kivasti ilman ohjureiden apua lopussa :)

Hyppytekniikkaa: ensin 5 esteen perussarja. Tino aloitti hyppäämällä viimeiset esteet yhdellä loikalla, joten jätin sitten palkan parina kertana viimeisen esteen eteen. Tämän jälkeen Tino sai tehdä perussarjaa takaakiertona sekä vasemmalta että oikealta, lelu edessä valmiina, ja näin sarja onnistuikin hyvin. Itse reagoin siihen, että Tino suoritti sarjaa aika vauhdikkaasti ja (ehkä turhan) matalana. Rakensin vielä 5 esteen kaariharjoituksen. Teimme pari toistoa molemmista suunnista, sujui hyvin.

Keinu: Tino tuli ensimmäisellä toistolla läpi, eli lähti ilman vapautuskäskyä. Olin jättänyt lelun parin metrin päästä keinusta, jotta Tino keskittyisi eteen, eikä minuun. Ensimmäisen toiston jälkeen Tino malttoi hyvin odottaa vapautusta.

Kommentit