Pientä ratatreeniä

Kävimme perjantaina Katin & Lunan kanssa Ojangoss vapaatreenaamassa. Teimme aika helpon radan, vaikeimmat kohdat taisivat olla niistosokkari yhdelle hypylle ja pujottelun n. 90 asteen avokulma. Kontakteista radalla oli A ja puomi. Tinolla oli rimat 55-65 cm (pari 65 cm hyppyä).

Tino luki rataa kivasti ja irtosi hyvin. Myös niistosokkari oli ok. Pujottelulle taisi tulla jokin yksittäinen aloitusvirhe, mutta muuten Tino taipui oikein nätisti ja pujotteli hyvin loppuun. Vedätin itse hieman pujottelussa, mutta tuin kädellä ja katseella.

A oli siisti, mutta puomin ylösmeno rupesi muutaman toiston jälkeen olla jo turhan ilmava... Kokeilin vielä pari kertaa hieman hidastaa Tinoa ennen puomia/muuttaa omaa rytmiä, mutta Tino ampaisi kuitenkin puomille yhtä kovaa. Tämä asia jäänee työstäväksi.

Kokeilin lopuksi vielä pujottelua toisesta suunnasta. Otin ihan suoran lähestymisen putken ja hypyn kautta. Nyt Tino muuttui hieman epävarmaksi loppua kohti, vaikka pujottelikin hyvin kaikki välit. Eli nyt vasen puoli oli parempi kuin oikea, vaikka muuten on pitkään ollut toiste päin.

Osallistuin illalla vielä Christa Enqvist-Pukkilan luennolle "Aktiiviharrastuskoiran kouluttaminen". Muistiinpanot pitänee yrittää ehtiä kirjoittaa puhtaaksi ja arkistoida tänne.

Kommentit