Hallitreenit pitkästä aikaa

BATin ja HSKHn yhteinen halli ei sentään ole vielä valmis, mutta kävin maanantaina treenaamassa Purinalla BATin vapaaharkkavuoron aikana. On kyllä hyvä käydä välillä muualla treenaamassa, jotta Tinolle kertyisi kokemusta erilaisista esteistä. Kelin takia ei myöskään oikein kannata enää olla ulkokentillä, joten yritän nyt loppuvuoden aikana hyödyntää meidän hallivuoroja.

Purinalla Tino sai tutustua puurunkoiseen keinuun. Tällaista BATilla ei ole, joten vähän raskaampi keinu oli hyvä kokemus Tinolle. Alkuun keinu oli hitaampi kuin normaalisti, mutta muutaman toiston jälkeen se sujui jo ihan kivasti.

Lisäksi kokosin maksimuurin, mitä Tino ei ole lähes lainkaan tehnyt. Se sujui oikein mallikkaasti ja kokeilin jopa pari takaakiertoa ja nämäkään eivät aiheuttaneet ongelmia.

Kolmantena harjoiteltavana asiana oli pujottelu. En löytänyt Purinalta ohjureita, joten piti tehdä ilman, mutta nyt viimeinen väli oli jo parempi kuin mitä oli viimeksi, kun tein ilman ohjureita. Otimme yhteensä viisi tai kuusi toistoa pujottelulle kahdessa erässä ja Tino teki ainoastaan yhden lopetusvirheen. En palkannut heti pujottelun jälkeen, vaan otin aina muutaman esteen vielä ennen kuin palkkasin. Itse pujottelu on edelleen hitaampi kuin aikaisemmin ja vaatii enemmän tai vähemmän kannustamista.

Keinun, muurin ja pujottelun lisäksi tehtiin mukavia suoria eteenkäskyllä. Lisäksi tuli kokeiltua putki-puomi erottelua muutamia kertoja. Putki imi puomia paremmin, mutta kunhan sain Tinon kuuntelemaan, niin haki puomin nätisti.

Kommentit