Ahkeraa treenaamista

Meillä jatkuu ahkera treenaaminen, jotta tavoite kisauran aloittamisesta tammikuussa säilyisi. Sain onneksi eilen taas treeniseuraa Katista, muuten sohvan kutsu olisi saattanut olla liian suuri. Tuo pimeys tekee sen, että sitä pysyisi mielellään sisätiloissa.

Perussarja 4 hypyllä: edelleen viimeisten hyppyjen loikkiminen yhdellä kerralla. Palkka jätettiin taas useamman kerran 4. hypyn eteen. Tekniikka on ihan hyvä, mutta Tino ei vaan malta lopussa.

Pujottelu: ensin 6 tavallista suoraa keppiä, 2 ohjuria lopussa. Vasen puoli oli parempi, mutta oikealla puolella Tino epäröi sekä sisäänmenon että lopetuksen kanssa. Sisäänmeno parani ja kyllä lopetuskin oli hieman parempi muutaman toiston jälkeen, mutta Tino hidastaa kyllä edelleen viimeisessä välissä. Kävimme vielä lopuksi tekemässä pari toistoa suoralle kujalle, eli kujakepit vedettynä suoriksi, 2 ohjuria lopussa. Nämä sujuivat hyvin ja lopetuskin näytti aika varmalta.

Jostain syystä kujakepit ovat Tinon mielestä helpommat, vaikka ovatkin nyt ihan suorana. Ehkä tämä johtuu siitä, että kuja kuitenkin antaa hieman periksi koiran pujotellessa. Toinen asia mikä tuli mieleen on, että voisi kokeilla miten Tino reagoi tavallisiin keppeihin, jos niitä olisikin 12. Rupesin eilisen jälkeen miettimään, että voisiko epävarmuus viimeisen välin kanssa 4 ja 6 kepin pujottelussa johtua keppien määrästä.

Keinu: ylösmeno minipöydän päällä, pari toistoa, sujui ongelmitta.

Lopuksi teimme vielä pientä kuviota putkien ja hyppyjen ympärillä. Oli kivat treenit!

Kommentit