Tino fyssarin luona 8.9

Kävimme eilen Tinon kanssa kahdestaan Aistissa fyssari Niina Sorvarin luona. Hän on kyllä ollut oikein hyvä löytö meidän laumalle Annan lopetettua Aistissa. Ironin takia on myös tullut käytyä niin usein, että olen hyvin oppinut tuntemaan Niinan ja hänen tapaa käsitellä potilaitaan.

Tässä Tinon diagnoosi:

"Liikkuu tänään hyvin, taipuu ok, istuessa välillä otj jää hieman edemmäs. Seistessä symmetrinen, rangan jousto ok, syvät lihakset vaikuttavat kohtalaisen hyviltä. Lihaskireyksiä lievästi rintarangan molemmin puolin trapezius, sekä lievästi longissimus lannerangan molemmin puolin, nivelliikkuvuudet hyvät. Rentoutuu käsittelyyn hyvin."

Tuohon viimeiseen lauseeseen olisi voinut lisätä, että rentoutuu hyvin käsittelyyn sen jälkeen, kun on ensin pyörinyt selällään, huitonut tassuillaan, jne... Tino ei olisi alkuun mitenkään malttaa vaan makoilla, mutta asettui kylläkin sitten oikein nätisti kohtaloonsa.

Saimme vähän päivitystä jumppaohjeisiin ja niillä jatketaan. Kysyin vielä erikseen miltä etupää vaikutti, kun syvät lihakset edessä ovat aikaisemmin olleet huonommat kuin taaempana. Nyt tilanne näyttää jo paremmalta! Hienoa että monipuolinen liikunta ja ahkera jumppaaminen tuottavat tulosta. Seuraava käynti on sitten kahden kuukauden kuluttua.

Kommentit