Keppejä, perussarjaa ja irrottelua

Kävimme myös eilen vapaatreenaamassa ja huomenna onkin ryhmätreenit. Sitten tuleekin viikon tauko. Torstaina on fyssari ja pidetään sen takia pari päivää taukoa. Sunnuntaina taas on kuvaukset ja mennään varman päälle ja otetaan taukoa agista pari päivää niidenkin jälkeen.

Eilen teimme:

Kujakepit x 5, 2 ohjuria alussa ja 2 lopussa, 4 ensimmäistä keppiä suorana ja loppu yhtä kapeana kuin keskiosuus (n. 1-2 cm). Avasin lisäksi ensimmäisen toiston jälkeen ohjurit lopusta, niin että olivat ainoastaan 12. ja 11. kepeissä kiinni ja sitten levitettynä sivuille.

Vajaan 90 asteen avokulma radanpätkän lopussa onnistui ensin hyvin. Tein sitten yhdet 180 asteen avo- ja umpikulmat, jotka molemmat onnistuivat ensimmäisellä yrityksellä, lähestyminen n. 5 metrin päästä. Etenkin avokulma oli nyt oikein nätti! Palasin sitten ensimmäiseen harjoitukseen. Avasin alusta toisen ohjurin toinen pää (se joka oli kiinni 3. kepissä), mutta nyt sisäänmeno epäonnistui. Vaikka laitoin ohjurin takaisin kiinni, niin Tino yritti useamman kerran kiertää ensimmäisen kepin väärältä (eli oikealta) puolelta. Sain sitten kerran onnistumaan ja palkkasin siitä, jonka jälkeen jätin harjoituksen hetkeksi hautomaan. Kokeilin sitten hengähdystauon jälkeen ensimmäisen harjoituksen uudestaan ja nyt sisäänmeno oli taas varma.

Perussarja 5 hypyllä. Ensimmäisellä toistolla Tino loikkasi tuttuun tapaan 4. ja 5. hypyn kerralla, mutta nyt ei sentään löysäillyt, vaan teki sarjaa reippaassa vauhdissa. Laitoin kolme kertaa palkan sarjan keskelle (4., 2., ja 3. hypyn taakse), jonka jälkeen otin koko sarjan uudestaan. Laitoin tällöin lelun 5. hypyn jälkeen, mutta aika lähelle hyppyä. Nyt sarja onnistui! Tino kyllä kyttäsi useamman välin, että missä lelu, mutta parempi niin kuin että loikkii. Lopetin hyppytekniikat siihen.

Irrottelua hyppyjen ja putkien avulla. Tässä tuli paljon lähetyksiä, mutta myös jokunen tiukempi ohjaus. Sujui mukavasti.

Kommentit