Miniloma agista

Pidän pienen miniloman agista ennen kuin ohjatut treenit alkavat keskiviikkona. Ei tässä tule kuin viikko taukoa, mutta on sekin jotain, kun olen nyt käynyt kentällä n. kolme kertaa viikossa.

Kävimme perjantaina ja sunnuntaina uimassa koirien kera. Lisäksi olen poiminut vähän mustikoita, tällä hetkellä yhteensä kaksi litraa. Itselläni on lomaa vielä tämän viikon, mutta sitten on aika palata töiden pariin.

Tässä vielä vähän päivitystä Ironin kuntoutumiseen.

Ironilta onnistuu jo paremmin aikaisemmin mainitsemani puusiltojen ylitys, mutten tiedä onko nyt vaan oppinut ylittämään niitä hallitusti, vai onko takapään hahmottamisessa tapahtunut edistystä. Kävelimme tässä yhtenä päivänä sellaista reittiä, mitä kuljemme harvemmin ja siinä tulee matkan varrelle silta ojan yli. Silta on lankuista, mutta niiden välissä on aika isot raot ja siinä Ironilla tippui takajalat rakojen väliin ihan kunnolla.

Takapään heikkouden voi myös huomata raskaamman liikutuksen jälkeen. Eli esimerkiksi pidemmän kävelyn (n. yli tunnin) tai uintireissun jälkeen Iron ei oikein tahdo päästä omin voimin autoon. Lisäksi pitkän lenkin loppuvaiheessa Iron ei kävele yhtä tarmokkaasti/jämäkästi kuin lenkin alussa, ainakin hitaassa vauhdissa kävely on löysän näköistä.

Ironin asentotunto ei ole mielestäni kehittynyt pitkään aikaan, mutta tässäkin on vaikeata sanoa johtuuko siitä, ettei viitsi korjata asentoa, vai siitä, ettei huomaa varpaiden olevan käännettynä tassun alle. Iron korjaa kuitenkin oikeata takajalkaa huonommin kuin vasenta.

Kommentit