Yksinäiset kimppatreenit

Sain eilen olla ihan itsekseni kimppatreeneissämme, kun loma-aika ja helle taisi verottaa muiden osallistumista.

Aloitimme kujakepeillä. Otin ainoastaan kolme toistoa, kun mottomme on nyt tiukasti "laatu korvaa määrän". Laitoin heti alkuun tuplaohjurit viimeiseen väliin, lisäksi myös ohjurit auttamassa sisäänmenoa. Teimme ensin yhden suoran lähestymisen ja sitten kaksi lähestymistä 180 asteen avokulmasta, ja lopetus putkeen. Nämä sujuivat hienosti!

Tino pääsi pitkästä aikaa tutustumaan keinuun. Juoksuitin neljä kertaa keinun päähän (tuettu, jottei laskeudu) ja nostin aina Tinon alas. Tino epäröi hieman keinulle menoa, muttei mitenkään aristanut tms. keinun päässä olemista.

Tauon jälkeen otin puomin alastulokontaktia niin, että "alastulo-liuskan" alkupää oli minipöydän päällä ja loppu maassa. Pidin lelua edessä vapautuspalkkana ja jäin itse taakse. Tino meni alasmenoa aika rauhallisessa tahdissa, mutta teki hienosti suoran kontaktiasennon, vaikka olin itse takana.

Lopetimme takaaleikkusharjoitukseen 40 cm hypyllä. Pidin lelua hypyn takana, aina sillä puolella mihin halusin Tinon kääntyvän. Tein ensin harjoitusta vaan yhdellä hypyllä ja lisäsin sitten yhden lähestymishypyn. Tino teki hyvät, lyhyet karteet molempiin suuntiin.

Pippinkin kävi hetken hurjastelemassa kentällä ja tappoi taas yhden lelun roskiskuntoon... Ironkin kävi laukkailemassa kentällä, ei edistymistä oikean laukan suhteen.

Kommentit