Veljeksien kimppatreenit

Eilisissa kimppatreeneissä oli paikalla ainoastaan Viiru ja Tino.

Aloitimme serpentiini-harjoituksella kolmella hypyllä. Kokeilin kerran lelupalkalla, mutta siinä kuvio hajosi aika lailla, joten vaihdoin namipalkkaan. Pidimme alkuun esteitä lähellä toisiaan ja palkattiin päällejuoksusta. Tino yritti ensin päällejuoksun jälkeen jatkaa viimeiselle hypylle, vaikka tarkoituksena oli vahvistaa päällejuoksu palkkaamalla. Sainkin tehdä töitä, jotta tämä onnistuisi.

Kasvatimme estevälit, joka aiheutti sen, että Tino lähti helposti kiertämään viimeisen hypyn takaa. Saimme kuitenkin tämän korjattua ja serpentiini sujui kivasti.

Seuraavana harjoituksena oli sitten putkijarrutus suoralla putkella. Jätin ensin lelun putken suulle pari kertaa molempiin suuntiin, jonka jälkeen kokeilin ilman lelua. Tino kääntyi pääsääntöisesti oikein kivasti, eli ei muuta kuin jatkamaan harjoittelua ja vaikeuttamaan lähestymistä (enemmän vauhtia).

Teimme lopuksi pientä rataa, aloitus renkaalta. Pidin rimat 35-45 cm. Radalla tuli takaakierto, pari takaaleikkausta ja lopussa oli kolmen esteen loppusuora. Takaakierto oli hyvä vaikka edessä oli myös putki. Tai ensimmäisellä kerralla peitin takaakierrettävän esteen, mutta muilla kerroilla onnistuin sijoittumaan paremmin. Tino ei edes yrittänyt lähteä putkeen, vaikka tämä on aikaisemmin ollut ongelmana meillä. Toisessa kohtaa rataa putki kylläkin imi, ja siinä Tino hidasteli, kun empi putken ja minun välillä. Lähtikin ainakin pari kertaa putkeen. Putkien ohituksia pitää nyt harjoitella enemmän.

Takaaleikkaukset olivat vähän kököt, mutta Tinolta rupesikin loppumaan puhti. Ensimmäinen yritys loppusuoralle oli huono, kun Tino katsoi minua, eikä lukinnut eteen. Toisella kerralla lähti sitten jo hyvin eteen-käskyllä.

Iron pääsi tekemään laukkaharjoituksia. Vasen laukka on edelleen ok, mutta oikeasta laukasta ei tule mitään.

Kommentit