Tekniikkaa ja pujottelua

Eilen oli taas vuorossa vapaatreeniä. Aloitimme hyppytekniikkatreenillä, joiden teemana oli korkeuden arviointia ja kaariharjoitusta. Korkeuden arviointia tein perussarjan yhteydessä, korkeuksina 40-45-50-40 cm. Toistot näyttivät omaan silmään ihan hyvältä. Sitten oli vielä vuorossa peruskaari speed bumpereilla. Tino suoriutui paremmin vasemmalle kuin oikealle. Tämä saattaa kylläkin johtua siitä, että jätin Tinon turhan lähelle ensimmäistä bumperia oikeassa kierroksessa.



Tauon jälkeen oli tarkoitus tehdä kaksi toistoa kujakepeille suorasta lähestymisestä, yhdet ohjurit lopussa. Tuli kuitenkin otettua useammat toistot, kun Tino meni ensimmäisellä kerralla ohjurin alta, jonka vuoksi laitoin ohjurin vähän alemmaksi, mutta sitten Tino vuorostaan hyppäsi sen yli. Laitoin tuplaohjurit ja levensin loppua ihan vähäsen, nyt kuja onnistui. Kavensin kujaa takaisin siihen, mistä aloitimmen, mutta nyt Tino sukelsi taas ohjureiden alta, vaikka olin laittanut ne tuplaohjurit. Levensin taas sen sentin verran ja lopetin kahteen onnistuneeseen suoritukseen. Tein myös muutamat takaaleikkaukset kepeille.



En tiedä miksi Tino nyt lintsasi lopusta, eikä videonkaan avulla oikein löydy syytä siihen. Kai se liittyy malttiin, kun nyt ei ainakaan vaikuttanut epävarmalta pujottelun lopussa ja rytmi on pitkälti sama koko pujottelun ajan. Viimeisellä toistolla Tino ei tykittänyt sisäänmenoon, mutta lisäsi kuitenkin vauhtia loppua kohden.

Lopetin viskileikkaus-harjoitukseen yhdellä hypyllä, jossa pidin lelua edessä palkkana. Tämä sujui oikein kivasti.

Kommentit