Pikaiset vapaatreenit, ja vähän muutakin

Viime viikolla tuli käytettyä koirat uimassa ainoastaan kerran. Kävimme perjantaina Rusutjärvellä, jonka jälkeen suuntasimme vielä tallille. Iron kärsii selkeästi siitä, ettei enää pääse harrastamaan agia, kun on nyt niin innostunut uimisesta. Pikkumusta tulee jopa veteen ennen kuin heitän kepin noudettavaksi ja lähtee jo aika rohkeasti hakemaan keppiä. Ennen Iron on aina empinyt rannalla ja sitä on pitänyt rohkaista, jotta menisi veteen, mutta nyt haukkuu ihan samaan tyyliin kuin agi-radalla :)

Vapaatreenit la 9.7

Eipä treenattukaan hirveästi viime viikolla. Tiistaina tuli tehtyä vähän enemmän ja lauantaina oli sitten aika pikaiset treenit, kun oli niin lämmintä.

Teimme lauantaina ensin lyhyempää kuviota puomin ympärillä. Siinä tuli takaakierto hypylle ja toisen hypyn kautta loiva kaarros renkaalle, josta suoraan puomille. Nämä sujuivat oikein kivasti! Rengas onnistui jälleen virheittä ja puomi oli reipas (voisi kyllä vielä olla parempi vauhti) hyvällä kontaktilla. Otin puomin vaan pari kertaa, kun siinä ollut ongelmia.

Tino sai levätä hetken ja sitten olivat vuorossa kujakepit. Aloitin parilla suorilla lähestymisillä, jotka onnistuivat hyvin. Sitten vielä parit avo- ja umpikulmat lähietäisyydeltä, jotka menivät ihan ok:sti. Ensin tuli muutamat sisäänmenovirheet ja Tino tuntui muutenkin hieman epäröivän sisäänmenon kanssa ja hidasteli siinä. Ei kuitenkaan kertaakaan jättänyt keppejä kesken, mutta teinkin aina niin, että juoksin rinnalla/edessä tukemassa. Pitää vaan jatkaa keppien vahvistamista helpohkoilla harjoituksilla, jotta niistä taas tulisi varmemmat ja vasta sitten ottaa vaikeampia kulmia.

Kommentit