Keppi-onnistumisia!

Juuri kun ehdin huolestua pahemman kerran Tinon pujottelusta, niin tiistaina kujakepit onnistuivat oikein kivasti. Laitoin varmuudeksi tuplaohjurit viimeisiin väleihin, eikä Tino yrittänyt millään tavalla tulla pois kesken pujottelua. Tein ensin kolme toistoa suhteellisen suorasta lähestymiskulmasta. Tämän jälkeen Tino sai pitää reilun tauon, jonka jälkeen tein yhdet umpi- ja avokulmat ja lopetin takaaleikkaukseen.


Kävimme sitten vielä tekemässä drive-in treenien rataa pätkissä. Ratana oli Anne Saviojan vanha 2-luokan agilityrata.

Tino vaikutti mielestäni hieman tahmealta, etenkin loppuvaiheessa. Keli oli aika painostava, joten johtui varmaan siitä. Puomi olisi voinut olla reippaampi, mutta itse kontakti oli hyvä. A:ta ei tehty kokonaisuudessa, vaan ainoastaan alastulokontaktin.

En ollut huomioinut viimeistä estettä tutustuessani rataan, joten se kohta oli huono. Takaaleikkaus toiseksi viimeiselle esteelle oli huono vaihtoehto, kun olin siinä kohdassa Tinon edellä kolmanneksi viimeisen esteen päällejuoksun takia. Jos olisin tutustunut oikein loppuosaan, niin olisin varmaan tehnyt päällejuoksun jälkeen vielä persjätön.

Tässä kooste ratapätkistä:

Kommentit