Elämää ja treeniä, mitäs muutakaan...

Perjantaina suloinen Pai saapui meille hoitoon viikonlopuksi. Tässä kuva bc-ystävyksistä keväältä, kun Pai oli viimeksi hoidossa meillä.


Kävin sitten perjantai-illalla uittamassa kaikki neljä koiraa, kun olin liian helteinen keli lenkkeilyyn. Pai rakastaa uimista, eikä tullut uintireissun aikana kertaakaan pois vedestä. Omat pojat vaativat vuorostaan keppejä noudettavaksi, jotta menisivät uimaan ja silloin uivatkin mielellään.

Sen verran oli vielä energiaa sunnuntaina, kun Pai lähti kotia kohti, että kävin illasta Ojangossa treenaamassa. Pippin pääsi kentälle tekemään eläke-agia, Iron harjoitteli vuorostaan laukkaamista (oikea laukka ei edelleenkään löydy) ja Tino teki pari lyhyempää treenipätkää.

Aloitimme puomin kanssa. Halusin kokeilla miten Tino suhtautuu siihen, jos jätän lelun maahan muutamia metrejä alastulokontaktista. Tein ensin parit pelkät alastulot ja vapautin lelulle. Tämän jälkeen teimme koko puomia pari kertaa. Alastulokontakti oli hyvä, mutta vauhti puomilla on edelleen sellainen ihan reipas, muttei ihan niin hyvä mitä toivoisin. Nyt kun alastulo näyttää hyvältä, niin taidan pitää vähän taukoa puomista ja sitten työstää vauhtia. Alastuloa on varmaan kuitenkin hyvä vahvistaa aina välillä, mutta koko puomia ei tarvitse tehdä.

Tauon jälkeen otin kujakepit kaksi kertaa, yksi umpi- ja yksi avokulma, n. 90 astetta. Laitoin ohjurit sekä alkuun että loppuun, kun halusin helpottaa sisäänmenoa. Umpikulma näytti varmalta ja Tino menikin vauhdikkaasti ja itsevarmasti. Avokulma vaati hieman enemmän ajattelua, mutta sekin onnistui ensimmäisellä yrityksellä.

Lopetin treenit putki-ohitusharjoituksella. Pidin harjoitusta hyvin helppona, eikä mahdolliset ylimääräiset putket tainut imetä Tinoa pahemmin. Minulla oli lelu kädessä ja Tino tuli hyvin käteen, mutta lähti kuitenkin myös kivasti lähetyksiin. Tässä tuli myös samalla muutamat takaakierrot. Pätkät sujuivat kivan vauhdikkaasti :)

Kommentit