Kepit ja kontaktit rules!

Torstaina oli tuttuun tapaan kimppatreenit ja tällä kertaa oli vähän enemmän porukkaa paikalla kuin viime viikolla. Käytimme myös tällä kertaa höydyksi maanantain treenirataa, kun siinä oli niin hyviä kohtia. Rakensimme siitä alun, jotta saimme mukaan päällejuoksun ja serpentiinin. Kuvion sai hyvin tehtyä molempiin suuntiin.

Päällejuoksu oli jo ihan hyvä putkien väliselle hypylle, mutta serpentiinissä homma oli taas aika haastava ja jouduin lähinnä tekemään puolivalssia päällejuoksun sijaan. Sain kyllä myös serpentiinin onnistumaan, kunhan ohjaus osui nappiin. Jaakko ainakin kommentoi, että minun pitäisi liikkua rohkeammin, ja tämä on kyllä totta.

Otin vielä kujakeppejä ilman ohjureita ja ne sujuvat tosi kivasti. Tino hakee nyt hyvin sisäänmenon ainakin 90 asteen kulmista, vaikkei kepeissä ole ohjureita. Lähestyminen oli eilen putken ja kahden hypyn kautta. Viimeisellä hypyllä käänsin Tinon takaaleikkauksella kepeille ja poika kesti tämän hyvin ja irtosi hienosti kepeille. Tässä harjoituksessa kulma kepeille oli n. 90 astetta ja tein harjoituksen molemmista suunnista.

Kävin lopuksi tekemässä pari toistoa puomille. Ensimmäinen oli hitaampi (lähestyminen putken kautta), mutta toinen sujui jo reippaasti (lähestyminen hypyn kautta). Tino teki molemmilla kerroilla tosi hienot ja varmat kontaktit.

Taas kerran hyvät treenit takana, hieno Tino!

Kommentit