Tinolla synttärit! Ja Ironin vointia

Tinolla on tänään synttärit! Pienestä pörröisestä pennusta on kasvanut komea nuorukainen. Tässä lyhyt kuva-kokoelma pojan kasvusta kahdeksan viikkoisesta vuotiaaksi.

Tino n. 2 kk
Tino n. 3 kk
Tino n. 4 kk
Tino n. 5½ kk
Tino n. 6 kk
Tino n. 7½ kk
Tino n. 10 kk
Tino n. 11 kk
Tino 12 kk
Kaikki kuvat pikkupennusta vuotiaaksi lytyvät Tinos first year albumista.

Ja sitten päivitystä Ironin vointiin. Otin kipulääkelaastarin pois eilen, perjantaina, ohjeiden mukaan, mutta Rimadyl-tableteille on vielä ollut käyttöä. Iron on ollut pirteämpi, häntä heiluu ja käynnin lisäksi ravikin on löytynyt. Tämä on kuitenkin myös tietyllä tavalla huonoa asia, koska Iron on turhan pirteä ulkona, eli liikkuu aika reippaasti kun käymme ulkona, mutta on sitten ihan puhki, kun pääsemme takaisin sisälle. Tämä taas johtaa siihen, että kipuilee tultuaan sisälle, eli läähättää, tärisee ja jäykistyy, eikä pysty rentoutumaan, mikä vuorostaan aiheuttaa entistä enemmän kipua :( Olen näissä tilanteissa antanut kipulääkettä, mutta kipukohtaus kestää siitä huolimatta 20-40 minuuttia.

Ironin ulkoilut ovat siis ihan muutamia minuutteja, mutta turhan reipas vauhti tekee selkeästi hallaa, joten pitää jatkossa olla entistä tarkempi tämän asian kanssa. Tavoitteena olisi päästä eroon kipulääkityksestä mahdollisimman nopeasti, mutta kunnes löydetään sopiva ulkoilutus- ja jumpparytmi, niin pitää ajoittain turvautua lääkkeisiin.

Tänään on neljä päivää leikkauksesta ja tässä pari kuvaa topilaasta:


Kommentit