Ironin vointia...

Eilisten treenien päätteeksi kävimme, niin kuin aina, loppukävelyn, joka sujui vaivatta. Kun tulimme autolle pyysin koirat hyppäämään takakonttiin, mutta Ironilta tämä ei onnistunut. Pikkumusta ehti kokeilla autoon pääsyä pari kertaa ennen kuin sain autettua ja nostettua. Molemmilla kerroilla pääsi puoliväliin, mutta takapään ponnistus ei vaan riittänyt. Kotiin tultuamme takapää ei kantanut kunnolla, mutta näytti vähän paremmalta kun oli syönyt, vaikka Iron vetäytyikin aika nopeasti omiin oloihinsa nukkumaan. Onni onnettomuudessa oli että Ironilla oli eturauhasen kontrolliaika tänään heti aamusta.

Ironin vointi tuntui olevan tänään aamulla eilisiltaa huonompi ja sainkin kantaa sitä suuren osan n. 15 min aamulenkistä ja kun tulimme sisälle, niin poika vaikutti aika voimattomalta. Raukka jäi makoilemaan eteiseen, josta sitten kannoin petiin ja siihen Iron jäi muiden syödessä aamuruokiaan, selkeästi kivuissa ja tärisi :(

Tänään oli siis tarkoitus tarkistaa eturauhanen, ottaa verinäytteet ja mahdollisesti uusia antitestosteronipistoksen. Meille oli varattu kaksi käyntiä n. kahden tunnin välillä, jotta tarvittavat verinäytteet saataisiin otettua. Koska juomis- ja pissaamisongelma on jatkunut, vaikka eturauhanen on ollut normaali jo parisen viikkoa, niin tarkastettiin kilpirauhasarvot ja tehtiin ACTH testi (Cushingin taudin poissulkemiseksi) kaiken varalta. Nämä testitulokset tulevat parin päivän sisällä. Eturauhanen oli siis tänään edelleen ok, eikä ollut tarvetta uusia antitestosteronipistosta.

Takapään selkäkivut/halvausoireet eivät toisin sanoen ainakaan johdu eturauhasesta ja el.lääkäri kehotti kääntymistä Aistin puoleen. Selkärangasta pitäisi saada magneettikuvat (Laumassa tähän ei ole mahdollisuuksia) ja tämän alan spesialistit löytyvät muutenkin suurelta osin Aistista. Kipupiste vaikuttaisi olevan vahvimmillaan lannerangan tienoilla. Saimme huomiseksi ajan Aistista, joten siihen asti pitää sinnitellä kipulääkkeiden ja täysilevon avulla.

On kyllä todella turhauttavaa katsoa kuinka toiseen sattuu :´( Ironilla on selkeästi kipuja kipulääkityksestä huolimatta, eikä tällä hetkellä suostu lainkaan syömään (Ironhan on normaalisti todella ahne).

Kommentit