Eläinlääkärillä taas, ja kuvia

Ironin piti käydä kontrollissa ja saada uuden antitestosteronipiikin kolmen viikon kuluttua, mutta koska pissa-oireet eivät ole helpottaneet, niin kävimme tänään taas Eläinklinikka Laumassa (on muuten oikein kiva paikka). Pissanäytteessä ei oikeastaan ollut mitään poikkeavaa, joten Ironilta otettiin vielä verikokeet, jotta muun muassa sisäelimien kunto selviäisi.

Perusverinäytteen tulokssissa ei ollut muuta normaalista poikkeavaa kuin hieman koholla ollut toinen maksa-arvo, joka saatta johtua sulfa-antibiootista. Verikokeiden avulla pystyi sulkemaan pois ainakin diabeteksen ja munuais-ongelmat, joten vaivojen aiheuttajaksi epäillään edelleen eturauhasen tulehdusta. Eturauhanen tuntui tämän päivän tutkimuksessa edelleen pulloittavalta ja Iron myös aristi sitä.

Nyt kokeilemme toista laajakirjoisempaa antibioottilääkitystä epäiltyyn eturauhastulehdukseen ja toivotaan että pissa-oireet helpottavat. Kolmisen viikon kuluttua käymme viimeistään taas lekurin luona maksa-arvojen kontrollissa sekä uusimassa antitestosteronipistoksen.

Toivottavasti Ironin vaiva lähtisi nyt parantumaan!

Kävimme tänään myös nauttimassa aurinkoisesta säästä. Oli pakko ottaa kamera mukaan, kun kerrankin ehdin ulos näin päiväsaikaan!

Pippin, joka huomenna (3.3.2011) täyttää 9 vuotta!
Iron osaa käyttää hammastikkuja ;-)
Tino, jo 11 kuukautta (säkä n. 57 cm ja paino vajaat 18 kg)!

Ja vielä muutamia tilannekuvia Tinosta ;-)





Kaikki kuvat Pippin, Iron, Tino 2011 ja Tinos first year albumeissa.

Kommentit