Vihdoinkin tupla, eli SM-nollat kasassa!

Viikonloppuna oli BAT:in kisat Hyvinkäällä. Olin lähes koko lauantain töissä kisoissa ja sunnuntaina ensin pari luokkaa töissä ja sitten starttasin vielä kolmella radalla Ironin kanssa. Sinäänsä olisi ollut hyvä levätä viikonlopun ja saada flunssa selätettyä, mutta sen sijaan tuli tehtyä kaikkea muuta paitsi levättyä tai selätettyä tauti… Onneksi eilen sentään vihdoinkin napsahti tupla-nolla!

Minellä oli kaikilla radoilla tuomarina Anne Savioja ja kaikki kolme rataa olivat agilityratoja. Teimme ensin yhden hyllyn ja sitten ne kaksi nollaa. Sanoin jo ensimmäisen radan (hylly) jälkeen etten juokse viimeistä rataa jos ei toiselta radalta tule nollaa, koska sen verran flunssa vielä painoi askelta. No, tuli sitten juostua se viimeinenkin koska toinen rata oli puhdas ja tupla houkutti.


Agilityrata A
Iron liikkui oikein kivasti läpi radan :) Rata olikin muuten oikein hyvä, mutta lähin ennakoimaan kepeillä ja Iron jätti viimeisen välin pujottelematta. Iron kyllä kestää sivuetäisyyttä ja minun etumatkaa kepeille hyvin, mutta nyt työnsin kyllä sen pois pujottelusta. Otin kepit uudestaan ja Iron lopetti taas pujottelun kesken, mutten enää viitsinyt korjata vaan jatkoin matkaa.

Agilityrata B
Vauhti oli edelleen ihan kiva, mutta muutama kaarros levähti kun oma rytmitys oli pielessä. Keinu oli hidas, mutta sitä ennen kaarre oli mennyt pitkäksi ja vauhti laskenut, joten voi johtua siitä. Nolla kuitenkin!

Agilityrata C
Iron jaksoi kolmannenkin radan yllättävän hyvin ja teimme sitten toisen nollan eli tuplan. Vienti kepeille oli ahdas ja vielä avokulmasta (joka on ollut jo pitkään meidän heikko kohta). Varmistelin ja vaikka sisäänmeno oli hidas, niin onnistui.

Nyt olisi sitten SM-nollat kasassa! Se on sitten kolmas kerta Ironille, eli siitä asti kun olemme kisanneet kolmosissa, niin olemme myös osallistuneet SM-kisoihin.

Tein eilen puomin alastuloa muutamia kertoja Tinon kanssa Hyvinkäällä. Ensimmäisellä kerralla Tino juoksi läpi lelulle. Huomautin vähäsen ja otin uudestaan. Nyt Tino pysähtyi hyvin. Kokeilin kerran jättää namin pois, mutta silloin Tino pysähtyi vähän liian aikaisin, niin että toinen etutassu oli maassa ja toinen kontaktipinnalla. Haluan siis että molemmat etutassut olisivat maassa. Asento oli taas seuraaville kerroilla oikea, kun oli nami-target.

Kommentit