Terrierit fyssarin luona 4.2

Kävin eilen fyssarilla Pippinin ja Ironin kanssa Aistissa, Niina Sorvarin luona.

Pippin

Liikkeessä muuten hyvin, mutta takajalkojen käyttö ja selän taipuminen voisi olla parempi. Käsittelyssä löytyi kireyttä etenkin reisistä ja lisäksi pitäisi kehittää keskivartalon syviä lihaksia. Pippin on siitä haastava kun ei näytä kipua ja omaa korkean kipukynnyksen, eli pitää lihaskireyden mukaan päätellä onko jokin paikka kipeä.

Pippin oli käsittelyn jälkeen parempi ja vaikutti oikein tyytyväiseltä. Torkkui tyynyllä Ironin käsittelyn aikana. Saimme jumppaohjeita kotiin etenkin syvien lihasten parantamiseen.

Iron

Ironin kanssa olen aika hyvin tehnyt jumppaharjoituksia ja nyt taipuminen liikkeessä oli jo parempaa. Vasen puoli on edelleen huonompi kuin oikea ja kerrankin sain Ironin esittämään vasemman takajalan pompottamisen. Ironhan pompottaa sitä jonkun verran, muttei yleensä normi liikutuksessa, joten en ole saanut esiteltyä sitä aikaisemmin. Nyt kuitenkin innostutin Ironia vähän ja silloin se rupesi pompottaa jalkaa. Niinalla oli joitan ohjeita ja jumppia siihen, mitä kokeilemme nyt kotioloissa.

Iron liikkui muuten hyvin. Sillä on parempi lihaskunto kuin Pippinillä, mutta vasen puoli on edelleen hieman heikompi kuin oikea. Rintarangasta löytyi jäykkyyttä, mutta oli käsittelyn jälkeen jo rento ja tasapainoisempi. Saimme joitain uusia jumppaohjeita ja jatkossa teemme jumppia vaihtelevasti jottei Iron opi harjoitukset ulkoa ja tekee sitten vähän sinnepäin, niin kun nyt on välillä käynyt.

Tino ei tällä kertaa päässyt mukaan, mutta kävimme ennen fyssarikäyntiä lenkillä Virpin ja whippet-tyttöjen kanssa. Tino kruunasi lenkin käymällä pyörimässä jossain kakassa, joten päätyi suihkuun kotiin päästyä.

Kommentit