Ilo on lämmin treenihalli

Johan on taas kylmää, brr… Onneksi BAT:in vuokrahalli on lämmitetty!

Tinon ryhmätreenit 14.2

Aloitimme pienellä ratatreenillä, tai meidän osalta tämä tarkoitti 1-4 estettä kerralla. Harjoittelimme ensin lähetystä renkaalle. Sen verran helpotin että pidin siivekkeitä renkaan sivuilla jotta Tino hahmottaisi renkaan paremmin. Hyvin irtosi :) Renkaalta sitten takaisinpäin suoraan putkeen, jonka päässä tein sokkarin ja siitä loiva takaakierto hypylle. Tein tämän myös vielä valssaamalla takaakiertävän hypyn jälkeen ja tämäkin sujui hyvin. Olen jopa oppinut luottamaan takaalähetyksiin ja pääsin sen takia hyvin liikkumaan pois alta seuraavalle esteelle.

Teimme vielä pari takaakiertoa muurille ja lähetys putkeen umpikulmasta. Tino teki oikein kivasti. Ei ensin löytänyt putken suun, vaan kiersi koko putken, mutta helpotin jonka jälkeen taas vaikeutin ja nyt onnistui.

Sitten hetki taukoa ja vuorossa kujakepit ja pentupuomi. Teimme kulmia kepeille ja ne sujuvat jo ihan kivasti. 90 asteen kulmat onnistuvat jo ihan hyvin ja nyt pitäisi siirtyä lähettämään kauempaa ja sitten kaventamaan.

Tein pentupuomin kokonaisuudessa ja siinä Melle huomautti että Tino loikkaa ylösmenon jo aika reippaasti ja ettei ehkä kannattaisi ottaa kokonaisuudessaan ennen kun olen päättänyt miten opetan ylösmenon. En itse ole oikein pystynyt näkemään miten Tino suorittaa ylösmenoa, joten oli hyvä saada tietää miltä se näyttää. Olen kyllä ollut tietoinen siitä että ylösmeno on opetettava Tinolle, kun pojalla on sen verran pitkä laukka-askel, että ylösmenon kanssa tulee varmasti ongelmia, jos ei siihen puutu. Nyt pitäisi vaan löytää mieluinen opetustapa.

Teimme lopuksi ”aikuisen” puomin alasmenoa. Tino teki varmasti ja jätin yhdellä kerralla myös namin pois ja suoritus oli edelleen hyvä. Tein uudestaan namin kanssa, jotta tuli lopetettua helppoon suoritukseen. Nyt pitäisi kyllä ruveta harjoittelemaan sivuetäisyyttä ja taakse jättäytymistä kontaktilla.  

Kommentit