Villen treenit 13.1

Vapaaharkkasin hetken kaikkien kanssa ennen Ironin ryhmätreenejä. Pippinin kanssa tein keppikulmia ja lähetystä putkeen pimeästä kulmasta. Pippinillä oli kivaa ja sinkosi vähän joka suuntaan, sen siitä saa kun treenaa vapaamuotoisemmin herran kanssa...

Ironin kanssa tein ihan vaan parin minuutin vapaaharkkasession. Tein muutamat keppikulmat 6 kepillä ja ne menivät tosi hienosti.

Tinon kanssa tein ihan perinteistä eteen-lähetystä, jotta saisin vahvistettua eteen-käskyn. Käytin lelua targetina ja Tino irtosi tosi kivasti. Tein lisäksi puomin alastulokontaktia.

Sitten oli vuorossa Ironin ryhmätreenit, kouluttajana Ville Liukka. Tässä päivän ratapätkät:

(Klikkaa suuremmaksi)
Keppi-pätkää teimme omatoimisesti ja toinen ratakuvio Villen kanssa. Tein Ironin kanssa Villen puolta kahdessa n. 7 minuutin pätkässä. Ensimmäinen osa oli ihan hyvä, ajoittain vauhti olisi saanut olla parempi, mutta kuviot onnistuivat hyvin. Kakkosesteelle niisto-sokkari oli hyvä, itselleni muistutus että pidä jalat siihen suuntaan mihin haluat koiran jatkavan niiston jälkeen. Kontakti oli todella hieno, leijeröin 10-hypyn ja Iron tuli silti varmasti alas asti ja pysähtyi suorassa asennossa. Sain näin ollen otettu vastaan kympin oikealta puolelta ja sitten jaakotus siihen. 11-12 pakkovalssi-jaakotus toimi hyvin.

Ennen meidän toista ohjattua pätkää kävin tekemässä keppikuviota. Mustat neliöt onnistuivat ongelmitta, mutta valkoiset eivät. Kokeilin lähettää putkesta kepeille, mutta Iron kiersi kepit vaikka oli ohjurit. Yritin uudestaan, ei edelleenkään onnistunut ja vaikka yritin helpottaa, niin Iron vaan kiersi kepit. Tein sitten ihan helppoja keppikulmia. Vähän kumma juttu, kun ennen treenejä Iron teki keppikulmia hyvin, mutta tiedän ettei pikkumusta kestä montaa epäonnistunutta sisäänmenoa, joten olisi vaan heti pitänyt helpottaa. Itsekin vähän hermostuin mikä ei tietenkään auttanut tilannetta. No, tein sitten hetken hyppyjä ja putkea ja palkkasin lentävällä lelulla, jotta saisin taas Ironin moottorin käyntiin.

Sitten vielä toinen kierros Villen puolella. Kokeilimme joitakin variaatioita, mutta Iron rupesi väsähtämään. Tästä syystä käännökset kärsivät (hitaat), mutta suoralla irtosi edelleen hyvin.

Kommentit