Kisareissun jälkeen heti treenien pariin

Sunnuntaina tulimme myöhään kotiin Eckerön kisareissulta, maanataina sitten aikaisin töihin ja illalla vielä agi-harkkoihin Tinon ryhmätreeneihin.

Hallilla oli vapaatreeniaikaa ennen Tinon treenejä, joten menin vähän aikaisemmin hallille. Pippin pääsi vähän juoksentelemaan samalla kun rakensin perussarjaa Tinolle. Tein viidellä pompulla kuuden jalan välein. Ensimmäinen kerta meni hyvin, toisella Tino oli jo innostunut vähän liikaa ja välit meinasivat jäädä lyhyeksi. Viimeinen väli oli aika huono, joten laitoin kerran lelun ennen viimeistä pomppua, jotta Tino keskittyisi viimeiseen väliin paremmin. Seuraava kerta oli jo parempi.

Lyhensin välit Ironille (neljä jalkaa) ja tein perussarjaa sekä paikoiltaan lähettäen että kaarteen kautta. Iron suoriutui tapansa mukaan hyvin harjoituksesta. Hyvä palautus kisaviikonlopun jälkeen, muuta Iron ei päässyt tekemään.

Tinon ryhmää oli kouluttamassa Melle ja Leena. Mellen kanssa teimme pientä rataa, tein useammassa osassa 1-6 esteen pätkissä (kerran 6 estettä, muuten lyhyempinä pätkinä). Onnistuin kerrankin liikkumaan Tinon kanssa hyvin ja sitten ohjaus olikin yllättävän helppoa :) Ohjauskuvioina tuli valssi ja veto putken väärän pään ohi. Veto putkelle toimi tosi hyvin. Pari kertaa Tino meni oikean putken pään ohi, kun en antanut käskyä/ vapauttanut tarpeeksi ajoissa, mutta kunhan olin sen kanssa tarkkana, niin onnistui hienosti. Teimme myös rengasta, pöytää ja pussia.

Leenan kanssa teimme kujakeppejä, puomin alastulokontaktia, lähetystä putkeen pimeästä kulmasta ja muuten hyvin suoraviivaista kuvio-pätkää. Tino irrotteli ja suoriutui tehtävistä oikein kivasti. Haki myös ihan hyvin kepeille kulmista.

Pidin pätkät lyhyenä koska Tino vaikutti hieman väsyneeltä viikonlopun kisareissun jäljiltä.

Kommentit