Vauhtitreeniä vol 2

Joulu on vietetty ja palasimme heti eilen agilityn pariin. Vuorossa oli toiset vauhtitreenit, sunnuntaina olisi vielä yhdet, mutta olen silloin kisoissa Ironin kanssa, joten en varmaankaan ehdi mukaan.

Rata oli taas melko suoraviivainen, mutta oli siinä myös muutama tiukempi käännös. Rata koostui putkista ja hypyistä.

Aloitin taas Tinon kanssa. Tino haki nyt tosi kivasti edessä olevia esteitä vaikka niihin olikin jonkun verran matkaa. Tähän oli poikkeuksena putki-putki lähetys. Ensimmäinen putki oli suora ja toinen melko suora, mutta vähän käännetty, niin että sisäänmeno ei olut ihan syötillä. Tino tuli aluksi toisen putken ohi kun ei yksinkertaisesti ehtinyt kääntyä siihen, mutta kunhan ohjasin rauhallisesti ja selkeästi, niin tämäkin sujui. Mattopohja aiheuttaa taas liukastelemista Tinolla, joten sen kanssa saa olla varovainen, enkä kovasta vauhdista edes yritä saada Tinoa kääntymään tiukasti.

Sitten oli Ironin vuoro. Iron oli innoissaan ja paineli tällä kertaa jo paljon kovempaa kuin viimeksi. Käytin sekä lentävää palkaa että palkkausta kädestä, jotta tulisi kovempaa käännöksistä minun perään. Näissä pitää muistaa etten saa jäädä kääntyneenä Ironia kohtaan, koska tämä hidastaa sitä. Minun pitää edelleen muistaa olla odottamatta Ironia ja vaan lähteä liikkeelle jotta Ironilla tulisi kiire perään. Käännökset valuivat ajoittain, mutta vauhti oli hyvä.

Oli taas sen verran koiria treenaamassa että Pippin sai tyytyä turistikoiran rooliin.

Kommentit