Reipas pentu treeneissä

Maanantaina oli Tinon ryhmätreenit. Ajattelin että Tino saattaisi olla väsynyt edellispäivän Kvarkin kennelpäivästä ja olin varautunut siihen että teemme sitten vähemmän treeneissä. Tino ei kuitenkaan näyttänyt minkäänlaista väsymystä :)

Aloitimme poispäinkäännös-harjoituksella, tässä ohjaaja voisi tarvita enemmän treeniä kuin koira... Harjoittelimme pelkkää poispäinkäännöksen liikettä yhden hypyn avulla ja liike rupesi sujumaan joten kuten. Tino oli taitava, ohjaaja ei niinkään ;) Teimme samassa yhteydessä eteen-harjoitusta, joka on näköjään jäänyt opettamatta. Suoran putken jälkeen oli 2 hyppyä ja vein lelun hyppyjen päähän, mutta Tino tuli putken jälkeen hyppyjen ohi minua kohti. Teimme sitten harjoitusta pelkkien hyppyjen avulla - pitää harjoitella enemmän. Otimme lisäksi pari puomin alastulokontaktia.

Tauon jälkeen vuorossa oli kujakeppitreeniä. Sisäänmeno sekä suorasta että avokulmasta, ohjureita ja verkkoja apuna. Tino teki tosi hienosti avokulman sisäänmenot, jokunen virhe tuli, mutta verkon avulla saimme ohjattua oikein sisään. Pätevä pentu!

Kommentit