Agia ja flyball:ia

Olen luvannut että Iron osallistuu flyball-näytökseen tulevana viikonloppuna Voittaja-näyttelyn yhteydessä. Meillä oli sitten eilen yhteiset treenit osallistujien kesken BAT-hallilla. Ironilla oli tosi hauskaa! Kuumeni ihan kun kokeilimme miten koirat reagoivat kun on kaksi rataa vierekkäin ja sitten olikin pikkumustalla hirmu kiire päästä pallolle :) Ehkä Ironista voisi tulla flyball-koira?

Vapaaharkkasin samalla Tinon kanssa. Teimme puomin alastuloa ja eteenharjoitusta kahdella hypyllä ja suoralla putkella (hyppyjen kautta putkeen). Eteenharjoitus sujui hyvin, jätin aina lelun odottamaan harjoituksen päähän. Tino varasti kerran puomilta, pysähtyi ja otti namin, mutta lähti ilman lupaa. Taisi vaan unohtaa mikä oli tehtävän juju, koska teki muut kerrat oikein. Olemme vielä tehneet kontaktipintaa niin vähän, että varmuus puuttuu.

Päästin myös Pippinin kentälle ja otin muutamia hyppyjä sekä putkea herran kanssa. Huomasin kuitenkin että Pippin liikkui etenkin aluksi kummallisesti, jotenkin leveästi takajaloillaan. En ole lenkeillä tms. huomannut mitään poikkeavaa liikkeessä ja viimeiset kuukaudet Pippin onkin lähinnä harrastanut agia pään virkistysmielessä, joten en tiedä mistä johtui, pitää seurata.

Torstaina oli Ironin ryhmätreenit, kouluttajana Soile Lahti. Rata oli melko pitkä ja tekninen eikä siinä oikein ollut mitään suoria joiden avulla olisin saanut Ironin heräämään. Mielestäni Ironin vauhti oli normaalia huonompi, mutta lelun kanssa kulki ihan hyvin.

Vapaaharkkasin ennen treenien alkua Pippinin ja Tinon kanssa. Pippin kävi lähinnä hurjastelemassa omia ja Tinon kanssa tuli tehtyä putkikuvioita ja puomin alastuloa.

Kommentit