Pientä väsymystä ilmassa

Oilin ja Peten kurssi oli tosiaankin sunnuntaina ja sitten heti maanantaina oli Tinon omat ryhmä-treenit. Huomasin aika nopeasti että poika taitaa olla hieman väsynyt edellispäivän harjoituksista, vaikka olivatkin aika lyhyet. Mutta niin se vaan on, että etenkin uudet asiat jotka vaativat enemmän ajattelua aiheuttavat myös väsymystä. Lisäksi su-päivä hallilla oli pitkä, kun jäin vielä talkoisiin, joten Tino vietti yhteensä n. 7 tuntia hallilla - vähemmästäkin väsyy.

Maanantaina treenattavana oli mutka-putkeen lähetys kahden hypyn takaa. Lähetin ensin yhden hypyn takaa ja se onnistui hyvin, mutta kahden hypyn takaa Tino ei lähtenyt putkelle asti. Kokeilin sekä niin että lähetin kauempaa että niin että lähdin Tinon kanssa yhtä matkaa. Kumpikaan tapa ei toiminut, ja Tinon keskittyminen oli selkeästi vähän hukassa, joten teimme sitten ihan vaan helppoja lähetyksiä ja lopetimme siihen.

Toisena harjoituksena (tauon jälkeen) oli kujakeppejä putken kautta. Tarkoituksena oli saada koira lähtemään juoksemaan kujaa vaikka itse oli kauempana. Vein Tinolle lelun valmiiksi kujan päähän ja sain lähetettyä kepeille putken kautta kaukaakin. Pystyin hyvin sekä leijeröimään yhden suoran putken että leikkaamaan kepeillä. Lisäksi teimme pari kertaa hieman vaikeampaa kulmaa läheltä kepeille ja Tino haki sisäänmenon tosi hienosti! En ottanut montaa toistoa koska Tinon mielentila ei milestäni ollut sitä mitä normisti on, eli oli pientä väsymystä huomattavissa, vaikka Tino tekikin hienosti hommia.

Pippin ja Iron saivat sekä su että ma tyytyä treenien seuraamiseen. Torstaina pojat sitten pääsevät tosi-hommiin :)

Kommentit