Hyppytekniikkakurssi: Iron

Tämä päivä alkoi tosiaankin pennuille suunnatulla hyppytekniikkakurssilla, mutta sen jälkeen oli vuorossa jatkokurssi, johon Iron osallistui, kouluttajana edelleen Patricia Hirn.

Aloitimme perussarjalla norm. väleillä (4 jalkaa Ironille) ja sitten kasvavilla väleillä (Ironilla 4-5-6-7 jalkaa), tässä video. Ironilla oli korkea vire päällä ja ensimmäinen sarja oli aika hätäinen. Vaihdoin "tylsempään" leluun ja Iron keskittyi vähän paremmin. Tekniikkahan sillä on onneksi hyvä vaikka menisikin vähän kiireellä, mutta olisihan se ihan hyvä, että keskittyisi harjoitukseen ;-) Siirryimme sitten perussarjaan jossa oli kasvavat välit, siinä viimeinen väli tuotti pientä ongelmaa. Iron kyllä selvitti tehtävän, muttei pidentänyt askelta ihan toivotun verran, joten tässä meillä tärkeä harjoitus jatkossa.

Seuraavana oli vuorossa peruskaari, video. Iron ei ole tehnyt sitä aikaisemmin, joten se joutui vähän miettimään miten pääsisi lelupalkalle. Vasen puoli oli Ironille helpompi kuin oikea.

Viimeisenä teimme etäisyyden arviointia, siitäkin video. Iron rupesi jo olemaan hieman väsynyt, eikä edelleenkään venyttänyt askelta kunnolla, vaikka tekniikka pysyikin kasassa.

Olipa mieleenkiintoista, onneksi sain omat pätkät videolle! Kävimme läpi myös muita harjoituksia, vaikkemme niitä tällä kertaa kokeiltu Ironin kanssa, mutta nyt minulla on tiedossa useita uusia hyppytekniikkaharjoituksia pikkumustalle. Tästä on hyvä jatkaa!

Kommentit