Fyssaria, treeniä, kuvia

Fyssari: Iron pääsi eilen Anna Boströmin käsittelyyn. Havaittavissa oli pientä etupainoisuutta liikkeessä sekä vinoutta, lisäksi saisi taipua paremmin, mutta muuten oli hyvässä kunnossa. Takapää on voimistunut harjoituksien avulla ja saimme uusia harjoitteita. Käsittelyn jälkeen Ironin kroppa oli taas suora.
Tino oli mukana tutustumassa Aistin ympäristöön ja käyttäytyi oikein mallikkaasti, kun oli koko aamun ollut ensin tallilla mukana ;) Nyt olisi myös ajankohtaista varata sille oma fyssari-aika.

Treeniä: Maanantaina oli Tinon ryhmätreenit, jotka sujuivat tosi hienosti! Aloitimme takaaleikkaus-harjoituksilla hypylle ja putkelle. Vahvistin ensin hypyn jättämällä lelun esteen taakse ja tein tämän pari kertaa ennen kuin yritin leikkausta ilman lelua. Tino hiffasi tehtävän tosi hienosti! Takaaleikattavan hypyn jälkeen jatkettiin putkelle (johon myös tuli leikkaus) ja ensin Tino jäi hypyn jälkeen katsomaan minua, että missä palkka, mutta toisella kerralla lähti jo paljon paremmin lukitsemaan putken. Takaaleikkaus putkelle ei tuottanut ongelmia. Tehtiin leikkaus-harjoitus molempiin suuntiin.
Toisena harjoituksena oli kujakepit, lähestyminen putken kautta ja jatkaminen putkeen keppien jälkeen. Vahvistin ensin pelkät kepit ja kokeilin sitten putken kautta. Tino meni ensimmäisellä kerralla kepeistä ohi, mutta tajusi sitten homman. Hyvin osasi myös jatkaa putkeen keppien jälkeen.

Kuvia: Pippinin ja Niiskun pennut täyttivät viime viikon tiistaina 8 viikkoa. Kävin silloin katsomassa pienokaisia ja viime viikon loppussa ne lähtivätkin omiin koteihinsa, tai kaksi niistä kun yksi jäi kotiin Niiskun seuraksi.
Kaikki kuvat täällä.

Ylpeä isä tapaamassa pentujaan..

Tytöt ovat hyvin leikkisiä.

Ruoka maistuu edelleen myös maidon muodossa.

Kommentit