Elossa ollaan

Hiljaisuus on valloittanut blogimme. On vaan ollut kauhea kiire, vieläkin on, mutta ehkä asteen verran vähemmän kuin viime viikolla. Jouduin perumaan sekä Tinon että Ironin ryhmätreenit viime viikolla koska aika ei yksinkertaisesti riittänyt. Kävin kuitenkin perjantaina vapaaharkkaamassa.

Tinon kanssa tein puomin alastuloa, kujakeppejä, takaakiertoa ja putkeen lähetyksiä. Tinolla tuntuu taas olevan vaikeata hahmottaa kepit, tai ymmärtää mitä "kepit" tarkoittaa. Tekee läheltä hyvin, mutta jos teen kauempaa, niin yrittää juosta suoraan palkalle. No, ei me kyllä olla hirveästi ehditty edes harjoitella, joten helpotin harjoitusta ja lähetin läheltä.

Pippinin ja Ironin kanssa tein torstain ryhmien rataa, kun esteet ja numerot oli jätetty paikoilleen. Kätevää :) Molemmat tekivät töitä hyvin, etenkin Iron joka meni kovaa. Miksei se aina voi olla noin reipas? Ironin kanssa harjoitelin lopuksi myös flybal:ia.

Kävin vajaa viikko sitten katsomassa Pippinin 8 viikon ikäisiä pentuja. Pippinkin pääsi mukaan tervehtimään lapsiaan, muttei kyllä ollut ihan vakuuttunut niiden ihanuudestaan ;) Kunhan ehdin purkaa kuvat kameralta, niin laitan niitä tännekin.

Tänään onkin Tinon ryhmätreenit. Huomenna Ironilla on fyssari ja torstaina olisi treenit, mutta voi olla että pitää jättää ne väliin tai ehkä treenata Pippinin kanssa riippuen minkälainen käsittely Ironilla on huomenna. Lauantaina olisi kisat Ironin kanssa, pitkästä aikaa ja sunnuntaina on luvassa Kvarkin-päivä johon kuuluu ainakin hyppytekniikka Vappu Alatalon valvovan silmän alla sekä tietenkin Tinon sisarruksien tapaaminen.

Kommentit