Vapaatreeniä, ohjattua treeniä ja pentuja

Tässä lyhyesti viime päivien kuulumisia, vähän kiire joten koitan kirjoittaa ytimekkäästi :)

Sunnuntaina kävimme Hannan ja Viirun kanssa vapaatreenaamassa. Tein ensin avokulmia kepeille sekä nopeita käännös-harjoituksia Pippin ja Ironin kanssa. Molemmat olivat innokkaita! Iron pääsi lisäksi tekemään hyppyharjoituksia 6 hypyllä, jonka selvitti hyvin. Sitten oli Tinon vuoro päästä hieman treenaamaan. Teimme kujaa, rengasta ja pientä hyppy-putki kuviota. Tino oli pätevä poika, ja oli tosi kivaa nähdä Hannaa ja Viirua, ja päästä heidän kanssa treenaamaan!

Eilen, maanantaina oli nuorten koirien ohjatut treenit. Teimme paljon irtaantumista/ lähettämistä ja lopuksi vielä pöytää. Tino teki hommia tosi kivasti kovalla vauhdilla! Irtaantumissa vein lelun kuvion päähän odottamaan ja näytin Tinolle että siellä palkka odottaa, ja Tino osasi hienosti suorittaa tehtävän ennen kuin lähti palkalle. Pari kertaa kyllä yritti varastaa ja lähteä suorinta tietä palkan luokse, mutta hoksasi nopeasti että työ pitää tehdä ensin. Tätä palkkausta tulemme varmasti jatkossa käyttämään enemmän, toimi niin kivasti!

Tänään kävin sitten katsomassa Pippinin pentuja, aivan ihania! Ne ovat nyt 5 viikkoisia ja todella reippaita ja leikkisiä. Tässä yksi kuva, muutama lisää kuva-sivullani.

Kommentit