Syys- vai talvikausi (?!) korkattu

Eilen oli syksyn ensimmäiset hallitreenit. On aina pieni shokki joutua takaisin hallille kun on päässyt pidemmän ajan kirmailemaan isolla kentällä. Hallissa on ahdasta ja lisäksi siellä kaikuu, mutta eiköhän siihen taas totu.

Eilen oli siis Ironin ryhmätreenit, kouluttajana Jaakko Knuutti. Jaakolla oli mukava rata joka ei ollut liian ahdas vaikka siitä löytyikin jos jonkinlaisia kuvioita. Alussa oli hyvä pakkovalssin paikka, pakkovalssit toimivatkin hyvin Ironin kanssa, mutta minun pitäisi panostaa niihin vähän enemmän, jotta olisivat sujuvemmat ja selkeämmät. Jään joko kökkimään paikoillaan ja käännös töksähtää, tai sitten lähden liikkeelle liian nopeasti ilman kunnollista ohjausta ja Iron tulee esteestä ohi.

Radalla olleet lähetyskohdat toimivat suurimmaksi osaksi tosi kivasti, mutta ne ovatkin olleet Ironin vahvempia puolia. Välistäveto jonka jälkeen seurasi pyöitys oli vuorostaan hidas, koska oma liike töksähti ja noi paikoillaan pyörimiset ovat muutenkin edelleen hitaat Ironin kanssa. Ironin vauhti oli muuten oikein kiva, etenkin alussa, mutta väsähti loppua kohden. Hallissa olikin aika lämmintä, joten ei ihme että voimat hiipuivat. Sain silti lelun avulla nostettua kierroksia myös treenin lopussa.

Pippin pääsi tekemään kontakteja, keppejä ja pientä tekniikkatreeniä ennen Ironin harkkojen alkamista. Teki kaikin puolin hyvin, erotti myös tosi hienosti puomi/ putki käskyn, kun puomin ylösmenon alla oli putkensuut molemmin puolin. Ironin kanssa tein samaa ennen ohjattuja treenejä ja Iron meni kyllä ensin putkeen puomin sijaan, kun oli vino lähestyminen.

Tinokin pääsi tutustumaan mattopohjaan ennen treenien alkua. Teimme hypyn takaakiertoa ja sekä suoraa että u-putkea. Tino oli hieno, lähti suoralle putkelle lähettäen myös melko kuolleesta kulmasta!

Kommentit